Το cheap jerseys Μαίναλο cheap jerseys China είναι cheap jerseys από Collecting τα r πιο When όμορφα και τραγουδισμένα βουνά της Ελλάδας, γνωστό κυριολεκτικά στα πέρατα του κόσμου. Το χειμώνα μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό σκηνικό βγαλμένο κατευθείαν από τα παραμύθια. Το πάλλευκο χιόνι απλώνεται παντού δημιουργώντας απίστευτα όμορφες εικόνες και διαδρομές.

Η Οστρακίνα βρίσκεται στα 1600 μέτρα ύψος. Και προσφέρει μοναδικές στιγμές μέσα στο χιόνι. Εδώ υπάρχει ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Οι λάτρεις του σκι το τιμούν ιδιαίτερα λόγω της ομορφιάς του τοπίου αλλά και την άρτια υποδομή. Η χιονοδρομική του πίστα είναι εξαιρετική, όπως και το καταφύγιο. Διαθέτει ξενώνα και σαλέ με εντευκτήριο και εστιατόριο για συνάντηση, για ξεκούραση και για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του ή το γεύμα του. Υπάρχουν οκτώ πίστες για σκι, διαφορετικής δυσκολίας και απαιτήσεων και τέσσερεις αναβατήρες. Δεν χρειάζεται αναγκαστικά να έχει κάποιος εξοπλισμό, αφού εδώ μπορεί να βρει τα πάντα για να ξεκινήσει σε πολύ προσιτές τιμές. Έμπειροι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν υπεύθυνα να μυήσουν τους αρχάριους σε αυτό το ξεχωριστό άθλημα.

Οι μικροί επίδοξοι σκιέρ μπορούν να κάνουν στην Οστρακίνα τα πρώτα τους σλάλομ. Το χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας απέχει μόλις 27 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Μέσω του δρόμου 111 συνδέεται με την Πάτρα. Η διασταύρωση για να φτάσει κανείς στην Οστρακίνα είναι στον άξονα Πάτρας Τριπόλεως, στο ύψος του Καρδαρά. Πρόκειται για ένα υπέροχο χωριό, με μοναδικές ταβέρνες που υποδέχεται  τους εκδρομείς, τους ορειβάτες και τους χιονοδρόμους. Από τον Καρδαρά το χιονοδρομικό απέχει 10 χιλιόμετρα.

Η διαδρομή είναι απολύτως βατή και συνεχίζοντας κανείς με το αυτοκίνητο θα βρεθεί στην πανέμορφη Βυτίνα με τα γνωστά προϊόντα της, πάντα υψηλής ποιότητας και το εκλεκτό φαγητό.